Vanliga frågor och svar

Här hittar du vanliga frågor och svar om A-creme. Hittar du inte svaret på din fråga kan du kontakta oss här.

Varför skall man använda A-creme?
A-CREME är en utmärkt mjukgörande och återfuktande hudkräm med mycket goda egenskaper. A-CREME har en hög fetthalt men går trots det lätt och smidigt in i huden. A-CREME är utmärkt på torra och utsatta partier på kroppen såsom händer, fötter, armbågar etc. A-CREME har visat sig vara alldeles utmärkt vid sträng kyla och torr luft, men uppskattas också i samband med sol och bad.
Vad är skillnaden på A-creme och en dyrare hudkräm?
A-CREME uppfattas som en prisvärd hudkräm givet dess kvalitativa egenskaper och breda användningsområde. Avsikten när A-CREME skapades var att ta fram en skonsam hudkräm av mycket god kvalitet och utan allergena egenskaper. A-CREME innehåller enbart väl beprövade råvaror av hög kvalitet och uppfattas mycket prisvärd.
Kan man använda A-creme vid tidigare upplevd överkänslighet?
Svar: Har man konstaterat eller misstänker att man lider av någon slags överkänslighet skall man alltid vara försiktig. A-CREME har dock en lång historik och är mycket väl beprövad. Det finns inga konstaterade fall av överkänslighet i samband med användande av A-CREME, som endast består av väl beprövade råvaror av högsta kvalitet. Du kan därför känna dig säker när du använder A-CREME.
Kan man använda A-creme vid kall väderlek och kyla?
Ja, det går alldeles utmärkt att använda A-CREME vid kall väderlek och sträng kyla. Det är en gammal missuppfattning att hudkrämer innehållandes vatten inte skall användas när man vistas i kyla. Vattnet i A-CREME dunstar relativt omgående och kvar blir de fetter och oljor som skyddar huden.
Kan man använda A-creme under graviditet och amning?
Ja det kan man göra.
Kan man använda A-creme som ansiktskräm?
A-CREME uppskattas såväl som ansiktskräm som på resten av kroppen. Trots att A-CREME är fet så går den lätt in i huden och kladdar inte. A-CREME anses av många vara ett mycket prisvärt alternativ till dyra "mirakelkrämer".
Kan man använda A-creme om man har känslig hud?
A-CREME har tillverkats och saluförts sedan 1953 och är därmed en av marknadens allra mest beprövade a-vitaminkrämer. A-CREME är skonsam mot huden och uppfattas som behaglig att använda. Därför kan man känna sig säker när man använder A-CREME även om man har känslig hud eller använder A-CREME som barnsalva.
Kan man använda A-creme för ofta?
Nej, har man ett stort behov av att återfuktande och mjuka upp huden kan man lugnt använda A-CREME i den utsträckning som man tycker behövs. Det finns inga risker förknippade med frekvent användande eller överanvändning. Om man drabbas av extra torr hud under en period brukar det ofta räcka att använda A-CREME mer frekvent initialt och när fuktbalansen i huden återställs kan man återgå till en mindre frekvent användning.